tiistai 12. marraskuuta 2013

Ei ego siedä valittajaaOnks nää muka oikeita oireita?

Kaikki on okei, ei miehen kuulu olla toimetta,
voimal toteutetaan toiveita.

Vaikka oon vannonu että en valita lukiosta, mutta tällä hetkellä ei tuu muutakaan mieleen. Mä ihailen niitä, jotka panostaa opiskeluunsa täysillä. Pyrin siihen itsekin, mutta liian usein huomaan taas unohtaneeni jonkun palautuspäivän tai sanakokeen. Ja liian usein huomaan olevani vielä kahden aikaan valveilla ruotsin kirja kädessä. Viikonloput menee siihen, että irrottautuu arjesta kunnolla ja menee myöhään nukkumaan ja herää puolen päivän aikaan. Kaikki läksyt jätän tietenkin sunnuntai-illan stressitekijöiksi. Tai sitten maanantai aamuksi.
Herään aamulla ja on pimeää. Tuun koulusta ja on pimeää. Pitäisi nukkua vähintään 8 tuntia yössä, harrastaa vähintäänkin tunti päivässä liikuntaa ja tehdä läksyjä ja opiskella vähintäänkin 2 tuntia päivässä ja olisi myös hyvä tutustua etukäteen seuraavaan kappaleeseen, muuten on turha haaveilla hyvistä tuloksista kirjotuksissa.

Hyvää ylihuomenta, huomaan bussin kyydissä,
et taas on pakko tehä jotain,

etten itsee syyllistä.
Syyllistän itseä, en oo tarpeeks sitkeä,
ja matka-aika tuhlautuu - jotain ton tyylistä.


Johonkin väliin pitäisi vielä ehtiä tehdä koulun ulkopuolella suoritettavia kursseja ja itsenäisiä kursseja, varata ajotunteja autokoulusta, tehdä pari ruotsin kirjoitelmaa ja psykologian tutkimusraporttia. Ihmissuhteille pitää myös jättää aikaa, muuten ei itsekään jaksa. Joulu tulee. Se joka vuotinen helvetti. Anteeksi vain kaikki joulun rakastajat, mutta mun joulumieli tulee vasta jouluaattona ja on ohi seuraavana päivänä. Täytyy ostaa lahjat. Tai oikeastaan pitäisi tehdä ne itse, koska se on persoonallisempaa ja arvostettua. Täytyy olla kekseliäs - muuten leimautuu tylsäksi. Täytyy ajatella pidemmälle. Joululomalla täytyy aloittaa terveystiedon kirjoituksiin lukeminen. Helvetin ravitsemusasiat. Pian onkin helmikuu. Viimenen puristus, jotta vanhoissa näyttää prinsessojen prinsessalta.
Kauemmaksi en halua enää ajatella.

Opettakaa joku mut ottamaan rennommin. Ja propsit sille, joka luki loppuun asti.

4 kommenttia:

 1. Tää kertoo niin mun elämästä... Aiva liikaa kaikkia koulujuttuja jotka on nyt amkissa vielä kamalampia ku vähimmäispituudet on sitä viittä sivua entisen kahden sijaan D: Olispa jo joulu nii olis lomaki eikä tarttis miettiä mitään pbl-esseitä tai hoitotyön tenttejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en edes uskalla ajatella kuinka kauheeta tulee olemaan sitten yliopistossa/AMK:ssa sitten jos ja kun saa joskus sen hienon lakin päähän.. Tää syksykin varmaan vaikuttaa aika monella mielialaan, että kaikki tuntuu ahdistavalta ja harmaalta. Mutta enää joku reipas kuukausi, niin sitten koittaa loma .. <3 Tsempit sullekin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. meillä on kyllä jännä suhde. sillon ku oon kärtynen ja vittumainen, oon sun mielestä ihana.. :D mutta niin sääki <3

   Poista