maanantai 16. syyskuuta 2013

Ei nuorena tarvitse nukkua, eihän

En oo ikuisuuksiin kirjoittanut tänne. Tunnen syvää syyllisyyttä, mutta ei auta kuin pistää ajanpuutteen piikkiin. Tähän väliin on mahtunut venetsialaisten viettoa Kokkolassa, vähän Kaustista, saunomista ja paljuilua, liian vähän syysauringosta nauttimista ja sitkeä syysflunssa, joka vieläkin vaivaa mua. Koeviikko lähestyy uhkaavasti, vaikka vastahan koulu alkoi uudestaan. Niin ja autokoulunkin oon ehtinyt aloittaa. Kolme teoriatuntia takana, ja nyt jo puuduttaa. Ajokuume sen kun kasvaa, voi sitä tunnetta kun saa kortin käteen ! Mutta leijumiset sikseen, vielä vajaa viis kuukautta. So sad.. :(Jänniä viikkoja muutenkin edessä. Vähäpätöisempi, mutta mainittava asia on se, että tänään lähti vanhojentanssimekko tilaukseen ja loka- ja marraskuun vaihteessa postiin pitäisi saapua kauan odotettu prinsessamekko ! *Iiiiks !* Siitä lisää sitten helmikuussa ;)

Toinen jännittävä ilouutinen, jonka ajattelin nyt blogissakin kertoa että musta tulee täti pian. Oon jo kesäkuussa alkanut bongailemaan kaikkia ihania vauvanvaatteita ja leluja. Miten ne voikaan olla niin söpöjä ! Vaikka on kieltämättä hassua ajatella tuota "täti" nimikettä. Tulee vähän vanha olo :D


Nyt alan lukemaan kirjaa, josta pitäis olla kirjallisuusessee kirjotettuna ensi maanantaiksi. Tosiaan, oon sivulla 8 ja sivuja jäljellä enää 340. Melkeen voiton puolella. :)

Olavi Uusivirtaa vielä viimeisten lämpimien päivien muistoksi. Terveisin ikuinen kesäihminen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti