perjantai 26. heinäkuuta 2013

Tällä kertaa meen täysillä päin, jos kerrankin tää toimii

Heinäkuu lähenee pikkuhiljaa loppuaan. Naurahdan joka kerta, kun luen jonkun tuoreen lukiolaisen kirjanmetsästyspäivityksiä Facebookissa - eniten naurattaa se, että viime vuonna olin itekkin yhtä intona niitä kirjoja metsästämässä. Silloin aatteli, että "nyt kun meen lukioon, niin musta tulee varmaan todella aikuismainen ja korrekti"...  No, ei tullut. Nyt en ees tiiä minä päivänä koulu alkaa. Enkä haluu ihan vielä tietääkään. Hyi joku lukio.Alkuviikosta seikkailin Kaustisella. Tunnin ajomatka skootterilla yhteen suuntaan puuduttaa kivasti. Olihan se sen arvoista, mutta ei helpottanu mun autokuumetta yhtään. Syksyllä mennään varmaan Suvin kanssa yhtä aikaa autokoulun penkille. Ois vaan jo se kortti ! Vielä reilu puol vuotta joutuu tyytymään kyytiläisen osaan..
Tässä vähän herkkukuvaa eilisestä mässy tyttöjenillasta Lindalla. Meidän emäntä oli leiponu ihanaa piirakkaa, ja laitto jääkahvitkin vielä. Sen lisäksi käytiin hyväksikäyttämässä tuoreen kortillisen ajolupaa, ja hurjasteltiin paikallisilla huudeilla. Kyllä mopopojat oli kateellisia.


Ela ei yleensä muhun kauheesti iske, mutta tää nappas kerralla. Aika lässynlää-biisi, mutta niin ihana :)


2 kommenttia:

  1. Voi miten söötti oot! <3 Kenenhän nakkiloiset siellä räplää puhelinta...Ps. Kiitos, että linkkasit tuon niin sain vihdoinki kuunneltua! ;) Ei paskempaa...

    VastaaPoista