perjantai 9. elokuuta 2013

Kiss me hard before you go

Aurinko ei paista, on kolean harmaata ja illat pimenee koko ajan aikaisemmin. Tätä kirjottaessa taustalla soi Lana Del Reytä  tai Scandinavian Music Groupia, loppukesän musiikkia. Tää syksyä enteilevä haikeus on samaan aikaan surullista, mutta kaunista. Kun kesän lähentyessä loppuaan kääntyy katsomaan taakseen, kaikki  kahden kuukauden aikana koetut auringonsäteitä täynnä olevat muistot näyttää kirkkaimmilta kuin koskaan. Teen vielä kuvakollaasin tästä kesästä myöhemmin, mutta sitä ennen päivitän mun viime päivien kuulumisia.

Janika kotiutui San Franciscosta ja toi mulle tuliaisia Victoria's Secretiltä. Suihkugeeliä, hajuvettä, kosteusvoidetta ja suklaata ofc. Huomatkaa myös että sain "Boob boosting" pastilleja. Näillä pärjää.

Kaustinen hoods ja tupari-ilta!
Laatuja, mutta kokkailtiin ja grillailtiin Janikan kans

Grillailua part 2 kera Nikon, Janikan ja Oskarin
Tämä ilta jatkuu lukiotyttösten seurassa mökkeilyn merkeissä, huomenna mahdollisesti viihteelle jonnekkin päin maakuntaa kesäloman viimeisen lauantain kunniaksi.
Ja hei, mutkin löytää Instagramista nimellä laurakata_, linkkiä löytyy myös blogista kun rullaatte alemmas :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti